• Working Days

    10AM - 8PM

  • Saturday

    10AM - 6PM

  • Sunday

    Closed

Radi Love

  /  Красота   /  Radi Love – Доказателство за елегантност и стил
- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Radi Love – Доказателство за елегантност и стил

Прегръщайки сутрешното слънце, създавайки идеи, докато пиете кафето си във вашия PREMIUM CLUBдоказателство за елегантността на прически на съвременните бизнесмени. Това не е просто фризьорски салон, предлагащ фризьорски услуги и подстригване, това е начин на живот, привилегия

С великолепни продукти от най-висок клас, ние Ви предлагаме грижа за косата на високо ниво. При нас ще намерите фризьорски услуги и подстригвания под формата на луксозна грижа и великолепно изживяване, докато отпивате чаша много годишно уиски и наслаждавайки се на великолепна книга, от най-съвременните издания в литературата.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

При нас си правят прически едни от най-влиятелните личности и те обичат великолепния начин на обслужване от нашият прекрасен титулован коафьор, които не само предлага фризьорски услуги и подстригване, но и имате възможност да общувате с него на високо ниво в най-различен диапазон от теми.

Във вашият PREMIUM CLUB освен че може да се насладите на невероятни официални прически, ежедневни стайлинги и подстригване, може също и да допринесете за грижата на косата с луксозни спа терапии, и разбира се да си подарите нов прекрасен цвят на косата.

Денят приема друг сюжтет, след като сте го стартирали във вашият PREMIUM CLUB – Radi Love.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец