• Working Days

    10AM - 8PM

  • Saturday

    10AM - 6PM

  • Sunday

    Closed

Radi Love

  /  Креативност   /  Професия – Коафьор в София
коафьор софия

Професия – Коафьор в София

„За мен важното е клиента на стола да е доволен, да съм създал баланс и хармония в неговото виждане и моето! Не ме интересува какво мислят другите! Това е връзката, която е всичко“ Radi Love

Топ коафьор в София

коафьоер

В динамиките на деня и забързаното ни ежедневие е много трудно да намерите коафьор в София или стилист в София, който може да ви предложи разнообразие от стайлинги, различни типове подстригвания, невероятни цветове, добро отношение, официални прически и любезност. Това безпорно може да се случи единствено при нашият стилист в София, Radi Love.

Като коафьор в София от повече от десет години Radi Love е доказан стилист в София с изобилие от награди и майсторски отличия. За тях може да се осведомите в секция „Награди“ в нашият сайт.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Да бъдеш стилист в София не е лесна задача, и много хора се опитват да го постигнат за много кратко време. Да бъдеш коафьор на София изисква много труд, доста състезания, през които всеки стилист в София трябва да е преминал и разбира се да бъде възнаграден.

hairdresser-cut-hair-her-client-hair-salon

Като коафьор в София, Radi Love е бил обучаван и е работел за едни от най-добрите коафьори в София, преди той да стане такъв. Той е изключително благодарен първо на родителите си, които го подкрепят в неговата мисия фризьор от над десетилетие, както и на всички ментори, които са го обучавали като Васил Михайлов, Ирена Алексова, Ирена Рачева, Саджад Хусейн, Светлана Методиева, Мария Димитрова, Димитри Винокуров, Патрик Камерън, екип от Академия на Alexandre de Paris и много други. Изключително благодарен е също и на стилист Капанов, макар и за кратката им комуникция и за напътствията, които той му дава в съдбовен момент за него.

Бъдейки коафьор в София, сред най-добрите стилисти, на Radi Love му се налага да става всяка сутрин в 5 часа за да работи доста често и по 12 часа на ден и така да се усъвършенства сред най-добрите майстори фризьори в света. Тази задача никак не е била лека, но според него, да бъдеш от „Клуб 5“, понякога е забавно, защото това го правят най-успелите личности, и като коафьор в София ставането в 5 сутринта е изключително благодатно за едно добро развитие. Също да бъдеш благодарен за мазолите по краката си и да ги цениш като болка отразяваща ефективноста на твоя труд, също е била от радостите му по време на своето развитие, както и търпенето на много критики, но в името на професията да се продължава напред.
За да се развива ефективно, Radi Love продължава да работи абсолютно самостоятелно във фризьорския си салон Radi Love…Boutique hairdressing, като остава верен на своя стил през целия си живот. Това естествено му коства редица критики, неудобрения от негови критици, но в крайна сметка успех за да продължава да твори като стилист в София и да се радва на изобилието си от прекрасни клиенти, оценявайки неговият стил. Ествено пътят на фризьора е вечен и Radi Love продължава развитието си, като продължава да се обучава като скромен стилист в София на Световни Семинари, като един от предстоящите събитя в календара на неговите обучения.

Oще от интересни неща от нашия блог: https://radilove-hair.com/2022/11/08/hair-studio-radi-love/