• Working Days

    10AM - 8PM

  • Saturday

    10AM - 6PM

  • Sunday

    Closed

Radi Love

  /  Красота   /  Фризьорството – огледало на красотата
- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Фризьорството – огледало на красотата

 

Женската красота е възпявана в митове и легенди от древни времена. Косата, прическата или „короната“ на главата на жената, винаги е била в основата за дефиниране на тази красота, за формиране на пълното сътворяване на женското излъчване.

Във фризьорски салон София център „Radi Love”…Boutique hairdressing, може  спокойно да доверите себе си на топ фризьор София център Radi Love. Той е майстор фризьор, които има изобилие от прекрасни клиенти и с натрупания опит през годините, доказал се в множество фризьорски конкурси и изяви. Той може да ви превърне в истинска богиня на красотата.  Цветовете на косата на една дама, формата на подстригване са от изключително голямо значение за цялото й обаяние. Красивата коса, блясъкът й, преплитащите се отенъци от различни нюанси на цветове, и като цяло правилно подбраният цвят допринасят съществено за обаянието на нейната красота.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Да намерят топ фризьор център София е в основата на желанието на много клиенти. Radi Love, освен че е топ фризьор център София е и  работещ във луксозен бутиков фризьорски салон  в София център изпълнен с невероятни удобства за Вас- спокойна бутикова атмосфера с прекрасен интериорен дизайн и проектирани условия така, че във фризьорски салон София център “Radi Love”…Boutique hairdressing, да има дори и балансирана Feng Shui атмосфера, създадена за Вашето удобство.

Така спокойно Вие можете да направите  цветовете на косата си, официалната си прическа при топ фризьор София център Radi Love в най-добрите условия. Фризьор ценър София е много трудно да се намери, който да е майстор на високо ниво, да предлага услуга на добри цени и на място, където Вие да можете да се отпуснете и релаксирате.  С тази цел ние Ви приветстваме при нас с предварително записан час.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

 Фризьорски салон София център „Radi Love”…Boutique hairdressing е място, където Вие ще имате възможността и да се потопите в дълбока културна обстановка. Топ фризьор София Център Radi Love е и колекционер на множество фигури от Япония, Китай, както и Запада и Близкия Изток и така вие може да се потопите в различна култура, да общувате с него в по-широк диапазон от теми, както и да изпите спокойно чаша червено вино, уиски или пък капучино. Спокойствието и работата в изискана атмосфера са част от ритуала на фризьорството- за създаване на красота. Във фризьорски салон София център “Radi Love”…Boutique hairdressing , ние работим в невероятно чиста и подредена обстановка, така че работата да тече спокойно и винаги да сте заобиколени от нещо интересно и вдъхновяващо.

Фризьорството, за да бъде на високо ниво, е нужно да бъде прилагано на място, където майстор фризьорът може да се концентрира и същевременно обстановката да е релаксираща, удобна и изискана. Това е , което ви предлагаме във фризьорски салон София център „Radi Love”…Boutique hairdressing, както и удобни места за паркиране пред салона. Работата с много фризьори на куп в шумотевица, за нас вече е отживелица. Смятаме, че се създава излишно напрежение и притеснение на клиента, затова при нас грижите са високо персонализирани. Тове е бъдещето на фризьорството и красотата.

Фризьор център София Radi Love е майстор, вдъхновяващ се от различни природни интерпретации и неговите работи са високо оценявани от Българския народ. В нашият свят, красотата на Българката е високо оценявана навсякъде, затова при нас Вие може да намерите вашият топ фриьор в София Център – Radi Love, който ще се погрижи специално за Вас с любов и ще Ви направи още по-красива от преди.