• Working Days

    10AM - 8PM

  • Saturday

    10AM - 6PM

  • Sunday

    Closed

Radi Love

  /  Красота   /  Достигане на съвършенство в постигане на красотата
- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Достигане на съвършенство в постигане на красотата

Много хора твърдят, че да си съвършен е невъзможно, но за тяхно съжаление при нас тази дума не съществува. Няма я. Дори и в тълковният речник в дома на Radi Love тя е изтрита, задраскана е, защото ние не я приемаме и за нас тя не съществува.

В този смисъл, както живота е едно чудо, много елементарно е да се достигне съвършенство в постигане на красотата. Това е и начин на хармонизиране на себе си и себеприемане, защото прическата, тя е велика- показва характер,показва Вас самите, но първото, което трябва да направите е да харесате себе си, да знаете, че вие самите сте съвършенни.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Много въпроси изникват след тази сентенция. Аз съвършенна? Аз съвършен?, но как, аз съм обикновен човек, нося своите недостатъци, хората не ме харесват достатъчно…

Важното е да знаете, че понякога в тази неперфектност се съдържа съвършенството и ключът към това е в приемането на себе си. Тогава вие сте в хармония с личността си, чувствате се добре от човека който сте и тогава прическата , стилът, визията си идват на мястото.

Има много хора, които знаят това. Клиенти, които са открили, колко е важна любовта към себе си и светът около нас- тогава те са много специфични, детайлни и имат специфични желания, които дългогодишният опит, майсторство и работа с клиенти на високо ниво доказват, че Radi Love е способен да допринесе за пълно съвършенство в постигане на красотата.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Доверете ни се, доверието, дългосрочното партньорство и любовта един към друг и красотата са ключови думи към нашата среща, останалото е чудо – чудото на живота, което ни кара да тръпнем в очакване за нови и нови срещи, вълшебни мигове прекарани заедно, обединени в желанието за постигане на съвършенство на красотата.