• Working Days

    10AM - 8PM

  • Saturday

    10AM - 6PM

  • Sunday

    Closed

Radi Love

  /  Красота   /  Къса, средна или дълга прическа?
- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Къса, средна или дълга прическа?

Взаимовръзката на подстригването с красотата на човек

Във бутиков фризьорски салон „Radi Love” ние Ви предлагаме прекрасни визии, които можем да осъществим във вашата реалност. Radi Love представя различни визии в колекциите които изнася, тези визии включват не само цветове и официални прически, но и различни типове подстригвания.

Фризьорството за повечето от хората е един непознат свят. Освен като свят на красота, лукс, изисканост и мода, той ни носи нуждата да се запознаем и с ключовите влияния на природата върху косата ни и взаимовръзката й с модата и красотата на фризьорството.

RADI LOVE 

 

Според водещите колекции на Radi Love, както и изобилието от снимков материал, който качваме Вие можете да изберете за себе си различни типове подстригвания. Тези подстригвания, както винаги могат да бъдат избраани от различни списания, могат да бъдат снимката на Вашата баба като млада, когато се подготвяте за корпоративно „Ретро-парти“, може да бъде вашият любим водещ или футболист. Важното е, че Вие избирате. Само, че безспорно е факт, че не винаги Вашият избор е правилен. Може би желанието Ви е толкова силно и много го искате,но понякога Ние заедно можем да направим най-доброто. В много случаи Вие сте прави,и Radi Love много лесно може да сътвори визията, която Вие желааете, но понякога това се случва много трудно, защото Вашето желание не е в хармония с Вашият външен вид, телосложение, прекалено старомодно е или ние можем да ви предложим нещо по-добро, като майстори фризьори. Освен че фризьорският салон работи с най-висок клас материали за подстригване от Япония, изобилието от награди във фризьорското майсторство отличават Radi Love , като отличен майстор физьор в България.

- Radi Love - Топ фризьорски салон Лозенец

Как се създрава перфектната визия за подстригване? Как можем да Ви помогнем? С какво се отличаваме от другите?

 

Перфектната визия за подстригване, перфектната прическа е прическата, която е в хармония с Вас самите на първо място. Вие носите тази фризура и вие сте тези, които трябва да се харесвате. Мъжкото подстригване при нас отнема 1:30 час, дамското подстригване около 2 часа, с вкючена диагностика особено, ако идвате за първи път във фризьорски салон „Radi Love” при най-добър коафьор на България. Причината за това е работата с детайлите на високо ниво и отделеното време за лична диагностика. Ние дълбоко се интересуваме от Вас самите и от Вашият идеал за косата Ви. Много е ценно именно Вашият стил, но при нас вие получавате визията на майстор фризьор Radi Love, което е самата рядкост. Подстригването само по себе си е определящо за Вашата класа, но тук държим да се намесим ние, като ви представим в обществото по най-добрия начин. Подстригвнията са в крак с времето, адекватни и свързани с престижа, изобилието и модата. Вашето подстригваане Ви отваря нови врати, то Ви покзва пред света в нюанси, в които Вие трябва да бъдете свежи, успешни и продуктивни.  Отличаваме се от другите конкретно с това, че Radi Love е неповторим фризьор и неговите визии са дълбоко класови, класически и креативни, такива, които не могат да бъдат изпълнени от никой друг фризьор на Планетата.