• Working Days

    10AM - 8PM

  • Saturday

    10AM - 6PM

  • Sunday

    Closed

Radi Love

  /  Съвети   /  Цвят на косата и природата

Цвят на косата и природата

Природата, светът в причудливите му форми са нещо много красиво, различно и многообразно. Самата природа носи хармония, допринася за баланса на човека и здравето му, насища сетивата с красота. Тази красота е величествена. Величието на красотата в природата има пряка взаимовръзка с цветовете в косите ни. Раждаме се с различни цветове в косите ни и това различие се разгръща след като порастваме, съзряваме и оформяме преференциите си.

Осъзнаваме, че в живота сме свободни и можем да бъдем каквито пожелаем, защото имаме свободата на действие. Така създадени различни и уникални сами по себе си, ние можем да се доверим на желанието вътре в нас- или на собствената ни природа и да бъдем това което сме, според нея. Това е наш свещен път и идеал.

В този смисъл, за да сме по-близо до това, което сме, до това което искаме да бъдем, ни идва на помощ фризьорството, идват на помощ колористиката и работата с цветовете.

 

Как да получа мечтаният цвят?
Как да го постигна?

В бутиков фризьорски салон „ Radi Love”…Boutique hairdressing,  Вие имате възможността да се доверите на експертна колористична преценка и естествено на майстор фризьорът Radi Love, който ще ви съдейства да получите най-добрият цвят, най-добрата визия.

Безпорно Вие ще получите, коректо отношение, експертна диагностика и цвят на база на Вашия стил, Вашето хоби, музиката, която слушате, модата, която харесвате, течението в което сте, желанието, което имате.

Важното, което да знаете за фризьорски салон „Radi Love” и за самият него е, че ние Ви изслушваме внимателно и Ви разбираме. Интересуваме се от всичко свързано с Вас, Вашият начин на живот, отношението Ви към него, местата, които посещавате, дори Вашата лична философия. Интересува ни всичко за Вас, което бихте желали да ни споделите.

Ние ви Виждаме по друг начин и ви Разбираме

Дългогодишният опит на майстор-фризьор Radi Love и експертната му преценка създават прекрасна картина у него на базата на „Вашите лични данни“- а те са: вашите мимики, контур на лицето, изражение, стил, възприятие на емоционалния свят и конкретно желание.