• Working Days

    10AM - 8PM

  • Saturday

    10AM - 6PM

  • Sunday

    Closed

Radi Love

  /  Съвети   /  Солената вода, слънцето, лятото и косата ни след лятото

Солената вода, слънцето, лятото и косата ни след лятото

 

Много често, след като се връщаме от почивка, ние сме изпълнени с прекрасни усещания. Тези усещния са най-често прекрасни, защото сме посетили луксозния курорт, който така сме си мечтали-били сме на Малдивите, Хавайските острови, посетили сме Мавриции, Италианската ривиера, Гърция или пък Албена, напазарували сме си дрехи, обувки, костюми и злато, но имаме един дисконфорт и това е косата.

Усещаме я суха и неоправляема. Тя е била изложена на редица вредни фактори като слънцето, замърсеният вятър, както и морската вода и минералните басейни. Прическите са трудно управляеми, не се получават така както Вие искате.

Как да предотвратим това?  Какво можем да направим, за да си помогнем да върнем блясъка, еластичността и здравето на косата си?

Естествено, първият ход е да се доверим на продукт от масовият пазар. Повечето от Вас не се замислят, че тази инвестиция е безсмислена, защото ниската цена съдържа прекалено ниско ниво на качествени съставки в продукта, което обезсмилят използването на тази грижа.

Във Radi Love…Boutique hairdressing,ние ще Ви помогнем. Ние можем да Ви предложим да се възползвате от великолепната услуга представена Ви от нашият топ стилист, експерт в областта на фризьорството и грижата за косата.

Във фризьорски салон „Radi Love” Boutique hairdressing, ние вярваме, че косата ще бъде възстановена напълно, ако терапията е подбрана специално, според предварителна диагностика спрямо нуждите и желанието на клиента. Като стъпки в подбора на правилната терапия с невроятните продукти на System Professional и Wella Professional ние правим диагностика с приложението на System Professional Diamond и така разбираме Вашият персонален липиден код (Personal Lipid Code). Тази диагностика включва анализ на състоянието на косата и скалпа, както и въпроси свързани с това Какво харесвате и не харесвате в косата си?, Какво желаете да подобрите в косата си? Какви са навиците ви за поддръжка на косата си? Това вкючва естествено какви шампоани използвате, колко често миете косата си, какви брандове продукти използвате? Интересуваме се от % на боядисвана и изсветлявана коса, както и типа текстура, натура и пориозност, нивото на естествена влага/сухота, нивото и на дължина , за да предприемем правилното решение. Препоръчваме и заедно избираме с какви продукти да работим, дали те са System Professional, System Professional Diamond, Wella Professional, Sebastian. Tова са брандовете, с които работим във фризьорски салон „ Radi Love” Boutique hairdressing, като System Professional Diamond e най-високият клас бранд от портфолиото на международния гигант на пазара за коси Wella Professionals.

System Professional Diamond е един от най-често използваните брандове от клиентите във фризьорски слон „Radi Love”…Boutique hairdressing. Те предлагат на високоизисканите клиенти в нашият салон най-различни серии за косите, сред които е и серията за след слънце Solar, например. След слънчеви бани е необходимо остатъците от слънцезащитен крем, сол и хлорирана вода да бъдат премахнати от косата и кожата. Това спомага за възстановяване баланса на влага в косъма. HelioRestore съставките проникват в него и изграждат структурата му, като осигуряват допълнително овлажняване. Това ни казват от System Professional Diamond. Тази серия например съдържа UV филтри, които абсорбират UV излъчването, масло от авокадо, което генерира защита срещу загуба на влага и катионни полимери, които възстановяват увредените части на косъма. В комбинация с многобройните System Professional терапии, както във фризьорски салон „Radi Love”…Boutique hairdressing, представена Ви от майстори фризьори в салона, така и за домашна грижа. Също така ние ще Ви консултираме и ще Ви предложим средства за поддръжка на косата от Нашата богата гама професионални продукти на System Professional, System Professional Diamond, Wella Professional и Sebastian под формата на шампоани, балсами, маски за коса, олиа, шампоани за коса и тяло, спрейове, уплътняващи кремове, тоници и други, които ще запазят косата Ви. здрава, както и цветовете в косата Ви.

Посетете фризьорски салон „Radi Love”…Boutique hairdressing в центъра на град София и разкажете на нашият майстор-фризьор за желаният нов имидж, който искате да постигнете. Ние ще подберем най-подходящият метод за ритуал, терапия, както и за боядисване на Вашата коса, съчетан с нежни терапии-ритуали, които не само, че ще съхранят за по-дълго време Вашият цвят, но и ще направят косата Ви по-здрава, по-блестяща, особено след излагане на слънце.